Skrevet av Super User    torsdag 21. februar 2013 21:26
Vår historie

Arvid Thoresen Båtkalesjer ble grunnlagt i 1976 på Nøtterøy.

Til å begynne med brukte Arvid Thoresen et kjellerlokale i sitt eget hus som verksted, men i 1981 flyttet han bedriften til Nesbrygga Marina. Produksjonen ble utvidet og omfattet nå også puter.  Eva Røed ble leid inn som spesialist for putesøm.

I 1988 flyttet hele bedriften til sitt nåværende verksted i Ollebukta båthavn sentralt i Tønsberg.  Cordula Eva Thoresen ble med i Arvid Thoresen Båtkalesjer, og Eva Røed og Oddvar Røed grunnla Røed Grovsøm og de holdt til i de samme lokalene.

1995 ble også  sønnen Atle M. Thoresen  med i Arvid Thoresen Båtkalesjer og Oddvar Røed Grovsøm flyttet til egne lokaler. Dermed ble Arvid Thoresen Båtkalesjer en ren familiebedrift. Produkt- og tjenestetilbudet ble ytterligere utvidet .

I 2002 ble firmaet omregistrert til Arvid Thoresen Båtkalesjer AS.

 I 2008 inngikk Arvid Thoresen Båtkalesjer AS et partnerskap med Tjøme-bedriften KAMA  som hadde et liknende produkttilbud. KAMA ble omregistrert til KAMA båtkalesjer AS, og firmaet WESTO AS, et vaskeri, ble grunnlagt. Tor Westrheim var daglig leder og deleier i begge selskapene.

2009 ble WESTO AS nedlagt, og Arvid Thoresen Båtkalesjer AS tok over KAMA. Den faglærte syersken fra KAMA flyttet til lokalene i Ollebukta i Tønsberg.

Høsten 2012 ansatte vi en syerske til, og per i dag er vi fem ansatte. Det som forbinder oss er at vi  elsker håndverket, og vi er stolte av kvaliteten på våre produkter!

Det som begynte med kalesjer har blitt til et bredt produkttilbud som omfatter industrisøm, interiør,tepper, caravan og spesialoppdrag.  Ingen oppdrag er for små og nesten ingen oppdrag er for store!

 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen i verkstedet vårt!

 

Med vennlig hilsen

Atle M. Thoresen, Arvid Thoresen, Cordula Eva Thoresen 

 

Kontakt oss!